• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw en advies

U zoekt een bouwbedrijf voor een verbouwing, renovatie of onderhoud. Voor uw zorginstelling of als particulier, In Ede, Veenendaal, Amersfoort en omstreken. U wilt een deskundige, betrouwbare aannemer die ervaring heeft met bouwen voor de zorg en met maatwerk voor particulieren. Dat is ManuPro, de aannemer die van a tot z met u meedenkt.

Gevarieerde bouwprojecten voor de zorg en particulieren

Een dakkapel, een erker of een nieuwe huiskamer voor uw zorginstelling, wij bouwen wat u nodig hebt. Ook nieuwbouw is bij ons in goede handen. Elk project bereiden we zorgvuldig met u voor. We bespreken wat in uw situatie de beste oplossing is, binnen uw budget. Veiligheid en kwaliteit zijn daarbij steeds leidend. 

U kunt altijd rekenen op:
 • technisch goed onderbouwd advies over uw plannen
 • vakmannen die uw bouwplan met zorg uitvoeren
 • 24-uursservice voor onderhoud
 • duidelijke offertes
 • goede prijs-kwaliteitverhouding

 

Aannemer voor totaalpakket

In alle bouwprojecten draait het om adviseren, plannen, bouwen en begeleiden. Wij beheersen al die facetten. U kunt dus rekenen op een totaalpakket. Bij de referenties leest u hoe klanten ons werk beoordelen.
 
Wij maken in nauw overleg met u een plan op basis van uw wensen. U krijgt van ons helder advies, tot in de details. Wij doen dat op basis van onze jarenlange ervaring als bouwbedrijf en up-to-date technische kennis.
 
Tijdens de bouw werken zetten wij eventueel deskundige professionals uit ons netwerk in. Eventueel vragen wij bouwvergunningen voor u aan of adviseren wij u over de verlichting, het binnenklimaat of de kleuren voor uw interieur.
 
Na het bouwproject kunt u ons inschakelen voor onderhoud, bijvoorbeeld via onze 24-uurs onderhoudsservice.
 

Stel uw vraag

Leg ons uw bouwvraag voor en wij maken een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Daarna krijgt u van ons een heldere offerte, binnen uw budget. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 
 
Bel (0318) 73 42 90 of mail naar t.velthuizen@manupro.nl.
24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB