• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen ยป
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen ยป
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen ยป
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen ยป
  - Paula Koeweiden

Landingspagina's

Dakkapel plaatsen

Wilt u een dakkapel plaatsen? Maak gebruik van onze technische kennis. ManuPro heeft al vele dakkapellen geplaatst in de omgeving. Een dakkapel, een dakraam of dakopbouw. We plaatsen het met zorg en betrouwbaar vakmanschap. Wat zijn de mogelijkheden voor een dakkapel voor uw woning? Hoe zit het precies met vergunningen? Dakramen of dakkapellen plaatsen, vervangen of herstellen. Wij geven u graag advies.  
 

Dakkapel of dakraam

Waarom een dakkapel of dakraam plaatsen? Een dakkapel levert u natuurlijk meer ruimte op en meer licht. Dat is een heerlijk vooruitzicht. Maar ManuPro denkt verder. Want een dakkapel of dakraam moet passen bij uw type woning. Door de juiste keuzes te maken, is de dakkapel één geheel met uw woning en draagt deze hiermee bij aan de juiste sfeer. 
 

Keuze in dakkapellen

Een houten dakkapel of kunststof dakkapel plaatsen? Wilt u een grote of een kleine dakopbouw plaatsen? Bij een nieuwe dakkapel heeft u meerdere keuzes te maken. In materiaal en model. Ook krijgt u te maken met vergunningen. Heeft u voor een dakkapel een vergunning nodig? Dat hangt af van verschillende factoren. Zoals het model dakkapel, de maat en of u de dakkapel aan de achterkant, zijkant of voorkant van uw huis wil laten plaatsen. 
Wij helpen u graag met advies in deze keuzes.
 
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor:
 
 • Advies en bezichtiging naar wens
 • Maatwerk offerte
 • Plaatsen dakkapel in één dag
 

Prijzen dakkapel plaatsen

Bent u benieuwd wat een dakkapel plaatsen kost? Of overweegt u het plaatsen van een dakraam? Wij hebben een goed netwerk van vakmensen en kunnen u een scherpe prijs aanbieden. Wij pakken het desgewenst samen op met andere renovaties of aanpassingen aan uw woning. Vul ons contactformulier in en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur advies of een vrijblijvende offerte van ons krijgt.
 
Dakkapel plaatsen? ManuPro bouwt het met zorg. 
24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB