• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Onderhoud op maat voor zorg, particulier en VvE

U wilt uw onderhoud van uw zorginstelling of woning goed regelen. Want goed onderhoud is het behoud van uw huis of gebouw. En u wilt onverwachte, vervelende situaties zo veel mogelijk voorkomen. U kunt ons voor al het onderhoud inschakelen. Wij denken daarbij altijd voor u uit, zodat u zo min mogelijk kosten hoeft te maken.
 

Contract voor onderhoud

U kunt ook een meerjarig onderhoudscontract met ons afsluiten. Daarin beschrijven we wat u zelf wilt doen, wat wij voor u doen en in welke situaties we eerst met u overleggen. Zo weet u precies waar u aan toe bent, blijft uw huis in goede staat en voorkomt u onnodige kosten.
 

24-uursservice voor onderhoud en calamiteitendienst

Is er onverhoopt toch een noodsituatie, dan wilt u direct goed geholpen worden. Daarvoor schakelt u onze 24-uursservice en calamiteitendienst in.
 
Bij acute problemen rond onderhoud, en bij elektrotechnische of installatietechnische storingen kunt u ons 24 uur per dag bellen, bijvoorbeeld bij:
 • Stormschade
 • Inbraakschade (wij bieden direct noodoplossingen en geven advies over het herstelwerk)
 • Kortsluiting 
 • Storingen in de alarminstallatie
 • Lekkage van waterleidingen
 • CV-storingen
 
Onze 24-uursservice en calamiteitendienst is er voor instellingen in de zorg, particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).
 
24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB