• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Bouwbedrijf ManuPro: goed werk voor elke klant

 

ManuPro bv is het bouwbedrijf van Teus van Velthuizen. Teus is van oorsprong timmerman en werkte jaren succesvol voor een groot, landelijk bouwbedrijf. Hij loste daarvoor vooral gecompliceerde problemen in bouw- en verbouwopdrachten op. Teus’ handelsmerk: vakmanschap, grote technische kennis en zorgvuldig omgaan met klanten.
 

Vliegende start voor ManuPro

ManuPro bv heeft een vliegende start gemaakt. Al snel na de start schakelden steeds meer zorginstellingen, particulieren en VvE’s ons in. En we blijven groeien, in de zorg maar ook als aannemer voor particulieren in Ede en de wijde omtrek.

De medewerkers van ManuPro zijn vakmannen

Onze medewerkers zijn allemaal ervaren vakmannen die altijd goed werk willen leveren. Die nauwkeurig werken, meedenken met klanten en respectvol met hen communiceren. Daar hebben we ze op uitgezocht.
 

Deskundige en betrouwbare samenwerkingspartners

Wij werken samen met deskundige, betrouwbare zelfstandigen in de bouw en bouwgerelateerde bedrijven. Ook voor hen staan vakmanschap en meedenken met de klant voorop. Korte onderlinge lijnen en heldere afspraken zijn de basis voor goed werk voor onze klanten.
 
24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB