• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Portfolio

Accolade Zorg

‘De mannen van ManuPro werken altijd netjes’

ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. Martin Hoolsema teamleider onderhoud en beheer is de vaste contactpersoon. 
 
‘Ik waardeer allereerst het meedenken van Teus van Velthuizen in het bijzonder. Hij heeft veel ervaring in de bouw en is door en door betrouwbaar. 
 
Dat geeft mij als klant rust.
 
Bovendien krijg ik altijd heldere offertes. Ik krijg een complete prijs, hoef niet met andere partijen te onderhandelen, en weet precies wat ik voor welk bedrag krijg. Ook de stelposten zijn altijd goed onderbouwd.
 
Opvallend vind ik altijd weer hoe netjes de mannen van ManuPro werken.  Ze zeggen niet: “Martin, dit moet nog worden opgeruimd”, maar pakken zelf de stofzuiger. Ze zijn altijd vriendelijk en fatsoenlijk tegen de bewoners en houden rekening met hen. Ook daaruit blijkt de zorgvuldigheid van ManuPro.’
 
Martin Hoolsema, teamleider onderhoud en beheer, Accolade Zorg
 

24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB