• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Portfolio

Corridor

‘Betrouwbare bemiddelaar met hart voor zijn klanten’

‘Teus van Velthuizen heeft namens Manupro voor ons bemiddeld in een verzekeringskwestie met een grote verzekeraar. Verder heeft hij de technische kant van de mankementen aan de voorgevel en de liftkokers verschillende keren met ons besproken. Daarna heeft hij het herstelplan met de bijbehorende kosteninschatting gemaakt.
 
Dankzij Teus hebben wij het maximaal haalbare bereikt in deze verzekeringskwestie.
 
Teus luisterde bij elk overleg echt naar onze opties en wensen, en heeft die steeds goed vertaald richting de verzekeraar en de aannemer die het herstelwerk verrichtte.
 
Hij is een betrouwbare bemiddelaar met hart voor zijn klanten.’
 
Namens het bestuur van de VvE Corridor woonappartementen: mevrouw J.K. de Jonge en mevrouw E.A.M. van Osch.

24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB