• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Portfolio

Reindersma

‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder hebben de mannen van Teus de vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt. In de keuken hebben zij alles voorbereid voor een nieuwe keuken, een nieuwe doorgang naar de bijkeuken gemaakt en alle elektra vervangen.'

 

Eerlijk advies

'Wij kennen Teus al van eerdere verbouwingen en schakelen hem graag in. Hij heeft veel technische kennis, denkt helemaal mee en geeft eerlijk advies. Wij vertrouwen hem volkomen; hij krijgt van ons altijd de sleutel. Het is fijn dat wij er niet steeds bij hoeven zijn, omdat we weten dat Teus overal goed voor zorgt. 
 
Bovendien heeft hij een goed netwerk en zet hij de juiste vakmannen in. Die stuurt hij helder en goed aan. En gaat er onverhoopt iets mis, dan spreekt Teus hen daar duidelijk op aan en lost de situatie op.'
 

Helderheid over financiën

'Ook over de financiën is Teus helder. Als je gaandeweg nog iets anders wilt dan je hebt begroot, maar je wilt wel binnen je budget blijven, dan denkt Teus mee over wat er elders misschien af kan.
 
Als wij ManuPro inschakelen, weten we in alle opzichten: het komt goed.’ 
 
Hielkje Reindersma, Ede
 

24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB