• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Portfolio

Vredenoord

‘Teus regelt het perfect’

‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
 
Teus van ManuPro denkt altijd met je mee, vaak zelfs voor je uit. Hij ziet snel wat er nodig is. En als er iets geregeld moet worden, doet hij dat direct. Hij komt altijd zijn afspraken na. Bovendien krijgen we altijd goed uitgewerkte offertes, en heeft Teus zijn administratie altijd op orde. Dat werkt prettig.
 
ManuPro heeft voor ons de keukenvloer aangelegd volgens de officiële hygiënische normen. We hebben daar zelfs een certificaat voor gekregen. Verder heeft ManuPro een nieuwe serre voor bewoners met dementie gebouwd, en renoveert het onze appartementen. Die krijgen een nieuwe, veilige badkamervloer. Dat moet steeds snel na het overlijden van een bewoner gebeuren, zodat een nieuwe bewoner op tijd in het appartement kan komen wonen. Teus regelt dat perfect.
 
Teus wil gewoon alles goed doen en is bovendien leergierig. Zo heeft hij van alles geleerd over dementie. En als het nodig is om de kennis van zijn medewerkers bij te spijkeren, over welk onderwerp ook, dan organiseert hij dat. Hij is in alle opzichten zorgzaam.’
 
Paula Koeweiden, bestuurder-directeur Woonzorgcentrum Vredenoord
 

24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB