• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Portfolio

Woonzorgcentrum Vredenoord

Perfecte keukenvloer in woonzorgcentrum Vredenoord

‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek. Ons extern controlebureau waarschuwde dan ook altijd voor de gevolgen van een inspectie.’
 
‘In oktober 2015 heeft Manupro de keukenvloer opnieuw gelegd en ook het rioolstelsel vernieuwd. Met een perfect resultaat: de keuken voldoet aan alle eisen en we hebben daarvoor in januari 2016 een score van 9.9 behaald op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. 
 
Alles klopt nu: de plaats van de afvoeren, de verbinding met de bestaande muur, de gebruikte materialen, echt top. We gebruiken de keuken sinds begin november 2015 en we zijn nog niets tegengekomen dat beter anders had gekund.
 
Dat is uniek; bij verbouwingen in andere zorginstellingen heb ik dat heel anders meegemaakt.
 
Het geheim van ManuPro?
 
Teus van Velthuizen heeft zich grondig verdiept in de hygiënische eisen die voor instellingskeukens gelden en hij is een ervaren bouwer. Hij denkt altijd al een stap met je vooruit en weet wat wel en niet kan.
 
ManuPro heeft ons bovendien ook geweldig goed geholpen bij de tijdelijke keuken tijdens de verbouwing van 2,5 week. Dankzij hem hebben de bewoners niets gemerkt van de tijdelijke oplossing, behalve dan het breekwerk tijdens drie dagen ;-).’
 
Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid

24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB