• ManuPro bv verzorgt als vaste aannemer al het onderhoud en de renovaties van Accolade Zorg, een verpleeghuis met meer locaties. 
  Verder lezen »
  - Martin Hoolsema
 • ‘ManuPro heeft onze verbouwing gedaan en dat is prima gelopen. Wij kozen bijvoorbeeld voor een dakkapel plaatsen. ManuPro heeft de dakkapel vervangen voor een groter dakkapel en twee dakramen geplaatst. Verder heeft Teus een vide gerealiseerd, plafonds vervangen en opnieuw gestukadoord en de vloeren geëgaliseerd en afgewerkt.
  Verder lezen »
  - Hielkje Reindersma
 • ‘Voor woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide hebben wij de keukenvloer opnieuw gelegd. Vincent Bassie, manager voeding en gezondheid: ‘Onze keukenvloer voldeed niet aan de richtlijnen voor hygiëne en bij elke hygiënecontrole kregen wij puntenaftrek.
  Verder lezen »
  - Vincent Bassie
 •  ‘Teus regelt het perfect’
   
  ‘Wij zochten een nieuwe huisaannemer. Wij hebben geen eigen technische dienst en dan is een betrouwbare aannemer erg prettig. Een collega raadde ons ManuPro aan, en daar zijn we nog steeds blij mee.
  Verder lezen »
  - Paula Koeweiden

Aannemer voor de zorg die voor u uit denkt

U zoekt een aannemer voor de zorg voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Een aannemer met up-to-date bouwkennis die altijd een stap voor u uit denkt. Dat is ManuPro. Wij werken al jaren voor diverse zorginstellingen en nemen hen alle zorgen rond nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud uit handen.
 

In elk bouwproject voor de zorg draait het om mensen

In onze bouwprojecten voor de zorg draait het altijd om de mensen die in een gebouw gaan wonen en werken. Wat hebben zij nodig om veilig en prettig gebruik te maken van een gebouw? En wat is er nodig voor de brandveiligheid en goede luchtkwaliteit? Daarvoor maken wij een doordacht plan, op basis van nauw overleg met u.
 
Onze kwaliteit daarbij: wij beantwoorden niet alleen uw bouwvraag, maar kijken ook naar de context daarvan. Want in gebouwen voor de zorg hangt vaak alles met alles samen. Wij denken deskundig met u mee en kijken altijd een stap vooruit.
 

Aandacht voor de bijzondere omstandigheden in de zorg

Ook tijdens de bouw, renovatie of het onderhoud houden wij zo veel mogelijk rekening met de bijzondere omstandigheden in de zorg. Hebben bewoners bijvoorbeeld structuur en voorspelbaarheid nodig? Dan plannen wij ons werk precies en in overleg met onze opdrachtgever. Moet het op bepaalde tijdstippen rustig zijn in een gebouw of de omgeving, dan organiseren wij ons werk daaromheen. 
 

Afgeronde projecten in de zorg

We hebben al veel bouwprojecten in de zorg succesvol afgerond:
 • De verbouwing van een woonkamer en appartementen voor bewoners met dementie (woonzorgcentrum Vredenoord).
 • Een keukenvloer voor een zorginstelling die nu aan alle richtlijnen voor hygiëne voldoet (woonzorgcentrum Vredenoord).
 • Hang- en sluitwerk van 45 aanleunwoningen vervangen, zodat de woningen aan het politiekeurmerk voldoen.
 • De verbouwing van een dagbestedingscentrum (Accolade Zorg).
 • Renovatie van appartementen in een woonzorgcentrum: badkamervloer vernieuwen en voorzien van antisliptegels, zodat de woningen voldoen aan de huidige regelgeving.
 • De riolering van een appartementencomplex vervangen en asbest opgeruimd.
 
Meer weten over ons werk in de zorg? Lees de referenties.
 
24/7 Onderhoudsservice
0318 - 73 42 90
info@manupro.nl
Onze locatie:
 
SBB-NB